Piaskownica > Muzyka, Film, Książka
Co to za film ?
PZ#VasT:
Skoro się już tak bawimy w "zgadywanki" , a temat "Co to za gra? " jest jednym z najczęściej odwiedzanych to czemu nie założyć takiego tematu , w którym wykazać się będą mogli "koneserzy" kina 8) ? Od dawna już chciałem założyć ten wątek , ale jakoś nie było czasu... a nikt mnie nie chciał wyręczyć.
Zasady będą podobne jak w naszej pierwszej zgadywance, którą wymyślił iw3mp.exe. Wstawiamy Screen Shota ( kadr/ujęcie ) z filmu , który oglądaliście. Ten kto odgadnie wstawia swój SS itd itd Każdy już wie o co w tym chodzi ;) Wstawię "Rules" , które powinny zostać :
Rule 1: Postarajcie się o rozdzielczość nie mniej niż 800/600 oraz dobrej jakości ( w przypadku filmów nowych , żeby to nie były jakieś wstawki 360p i niżej.. ) :)
Rule 2: Trzy błędne odpowiedzi zobowiązują zadającego do zmiany screena na inny lub wstawienia ss z innego filmu i podania poprawnej odpowiedzi poprzedniego :)
Rule 3: Zamieszczając foto, aktywne jest ono przez 24h. Po odgadnięciu kolejne 24h na wstawienie następnego screena :)
xAZOTx:
Propozycja ode mnie:
`iw3mp.exe®:
Coś się może po udzielam :) Koneser kina ze mnie słaby ::) Ale filmów trochę widziałem więc może, może .. :)
A tego filmu xAZOTx nie znam :D
xAZOTx:
A to jest klasyk drogi Panie... :D Ja też w filmach obeznany nie jestem, ale coś tam ogarniam :D
PZ#VasT:
Azot, Ja miałem zacząć ! :P No, ale nie ważne .. Zabawa się rozpoczęła ;p Niestety wojenne filmy to nie moja kategoria także odpuszczę sobie "strzelanie" choć parę tytułów przychodzi mi na myśl...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej