Call of Duty 4 > Odwołania od bana
BAN.ZA CO?
SOBIECH:
Witam. Na wstępie zaznaczę iż w swojej 3 letniej karierze na protku zawsze grałem czysto i po prostu widzenie przez ściany czy wgrany bot który załatwia wszystkich po kolei czy byle jaki inny hax - mnie nie interesuje. Dla mnie takie granie byłoby za nudne i nie miało żadnego prestiżu. Lecz ktoś ostatnio z administracji chyba pomyślał inaczej i wystawił mi kicka. Nie wiem na jakiej podstawie i z jakiej paki to zrobił, ale proszę o unbana.
Mój nick: SOBIECH
LittlePip:
Ban jest od Wandala za wh.
Jako, że twój klucz jest bardzo popularny(domyślam się, że wziąłeś go z YT lub Google? :D), proponuję zmienić go na inny ;)
SOBIECH:
To o to chodziło ??? Dobra, wezmę oryginalny i załączę. A to że czasami dobrze mi idzie to nie wh, lecz przeczucie że ktoś może stać za ścianą, skany i oczywiście trochę szczęścia...
PEETER:
--- Cytat: SOBIECH w Października 03, 2018, 17:05 ---Dobra, wezmę oryginalny i załączę.
--- Koniec cytatu ---
To po ch..j grales na nieoryginalnym keyu, skoro masz oryginalny? Wszystko dobrze z glowa?
`iw3mp.exe®:
PEETER Grzeczniej.
Wandal musi byc w posiadaniu demo. Inni admina ocenią czy faktycznie jest coś na rzeczy. Jak demo nie ma to masz !ub
Trzeba zaczekać na banującego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej