Rekrutacja na admina serwera HC - Dyskusja

Zaczęty przez Drewnov, Grudzień 22, 2015, 22:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PZ#Jeregor

firstTOfight

Zyga w tej chwili otwartej rekrutacji nie prowadzimy. Nie mniej jednak na przyszłość Twoją jak i każdego innego kandydature weźmiemy pod uwagę.
Bywaj na serwie jak najwięcej i to pod stałym jednym nickiem, takim jak na forum żeby Cie więcej osób dostrzegło i zapamiętało.
Postaraj sie pomagać i udzielać na serwie i forum to z czasem Twoje szanse poszybują do góry :)

poZdrowionka

`iw3mp.exe®

Z tego co mi wiadomo nie ma otwartej rekrutacji na admina. Patrząc na Twoje CV nic mi nie mówi Twój nick, żaden z wymienionych a staż w grze to nie wszystko. To że byłeś adminem na innych serwerach to plus dla Ciebie ale na dzień dzisiejszy potrzebne jest zaufanie ktore trzeba zbudować u innych administratorów. Tak że ja narazie 3 x  nie

xAZOTx

Kojarzę nick =|LoW|=|SkiLL|= trochę u nas grasz, ale to chyba nie wszystko, na starych serwerach jeszcze mnie nie było, więc o Twoim adminowaniu nic nie wiem. Ja się na razie wstrzymuję, czekamy na zdanie reszty.
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

tesior

Również jestem zdania,  że musimy się trochę poznać, dziś widziałem Scyzoryka pierwszy raz u nas :) Nie odrzucam, będziemy się widywać, poznawać, póki co również się wstrzymuję od TAKa.
Semper fidelis.

psemoos

Ja juz parę razy widzalem takie nicki ... wg mnie zapraszam na serwer ... pożyjemy zobaczymy.

ScYz0rYk

Rozumie decyzję Panowie. Uzupełnię tylko swój post i kilka słów. iw3, xAZOTx, tesior Was trzech to akurat widuje bardzo często. Można powiedzieć że najczęściej. No dochodzi jeszcze Motyla Noga i Przemysław oraz Bryndal a także widziałem na forum że jest w tej społeczności Trajwaj oraz chyba Andrzej a oni raczej kojarzą mnie z xeuforii dlatego dziwi mnie, że mnie nie kojarzycie. W sumie trudno, nic się nie stało:) Zaryzykowałem i złożyłem to podanie bo tak jak pisałem w podaniu jestem na serwerze od wczesnych godzin rannych i mógłbym Wam trochę pomóc. No ale jak już napisałem decyzję rozumię. Pozdrawiam:)

xAZOTx

Również pozdrawiamy i zapraszamy na serwer. Graj u nas jak najczęściej, najlepiej pod jednym nickiem, więcej osób będzie Cię kojarzyć.
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

PZ#Jeregor

Sprawdziłem twoja aktywność na serwerze i jest ona bardzo znikoma. Popracuj nad czasem spędzonym u nas, a kto wie może przypomniemy sobie ze złożyłes podanie. Staraj sie łap haxy i pomagaj admina.

ScYz0rYk

Co masz na myśli znikoma jeśli mogę zapytać?? Pozdrawiam

PZ#Jeregor

z obecnego IP i keya jest 8 wejsc

ScYz0rYk

To masz racje. Z poprzedniego było wiecej bo cos kolo 200. Tak jak pisałem oryginała zakupiłem w dniu wczorajszym. Domyślam się że to nic nie zmienia ale jak trzeba to podam klucz którego używałem wczesniej. Pozdrawiam:)

Tendo

nie znam, wiec sie nie bd wypowiadal (choc to raczej zle, ze nie znam), nie mniej jednak poczekajmy z tymi przemysleniami do momentu jak sie jakis head wypowie, bo to od nich zalezy, czy rekrutacja wchodzi wgl teraz w gre. jesli nie to napiszmy wrazenia kiedy bedzie wchodzic. wtedy zdazymy tez sie pewnie poznac
I am nimble as I'm quick and how you die is my next trick

PZ#BrYnDaL

kojarzę Cię że czasem wbijasz do nas ale dla mnie też trochę mało tu spędzasz czas a co de rekrutacji to aż tak mało nas nie ma. Zazwyczaj dziennie na serverze jest kilku adminów :) Pozdro

PG.Tomek

No i sa jeszcze wczesniejsze podania ;)
graj, bywaj, niech cie wszyscy kojarza, jak cos znajdziesz to wrzucaj ;) zapracujesz na miejsce gdy bedzie wolne ;)