Jacunio odebranie uprawnień administratora.

Zaczęty przez `iw3mp.exe®, Styczeń 13, 2016, 21:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

`iw3mp.exe®

Bryndal tu nie chodzi o pojedynczego warna od któregokolwiek z adminów a o cały szereg bezsensownych ostrzeżeń od Jacunio + wypisywanie głupot na mój temat stad ta skarga na niego.
Co do warna od Dubiego to przypuszczam ze może odpisywałem na sms czy gadałem przez tel bo czasami nie chce mi się schodzić na widza i przykucnę gdzieś w kącie na minute i można to odebrać jako kamp stąd też w żarcie napisane "żart" czy inne odniesienie do sytuacji.
Moja rozgrywka w innym przypadku nie opiera się na kampieniu bo już tyle w to gram że mi nawet nie wypada. A jak mi nie idzie w grze to wcale nie wchodzę na serwer a nie walczę o fragi siedząc w jednym miejscu bo od tego jest snajper.

PZ#BrYnDaL

Co do grania jako " sniper " to też są sprzeczności co do niektórych sytuacji (ogólnie na serwerze)  gdy np ktoś siedzi ze snajperką podniesie wcześniej jakąś długą broń i słyszy że się ktoś do niego zbliża wyjdzie mu na przeciw zabije go i wraca na miejsce gdzie siedzi ze snajpą lub siedzi i czeka na kolejnego klienta. To też powinno być poprawione w regulaminie.

Tendo

czy ja wiem, juz kiedys bylo o tym mowione i ustalone bylo, ze niewazne jaka bron ma sie przy sobie, a jaka trzyma sie w danym momencie. jesli snajper wyciagnal tego kalasza z plecow i czekal z nim ponad te 5-10 s to, to jest to kampa. jak do momentu jak sie ruszyl albo zmienil spowrotem na snajpe minie krocej, to kampy nie ma.
I am nimble as I'm quick and how you die is my next trick

`iw3mp.exe®

A czyli to nie z Twojej inicjatywy te warny tylko Bryndala. To już na tym zakończmy tą farsę bo jak widać brak argumentów opowiadających się za Tobą. Kolejny raz warnuj z rozwagą i własnym sumieniem a nie z polecenia kolegi czy innego gracza. Peace

jacunio3

Bryndal nie zwrócił Ci uwagi z takiego względu , że siedział ze mną na TS i poprosił , żebym Ci dał warna. I proponowałbym zakończyć już temat ,bo jak to Bryndal słusznie stwierdził zrobi się z tego " Moda na sukces" ,i co będziemy ciągle się teraz przekamarzać ,bo dostałeś warna przecież to nie ban.Nic się takiego Tobie  nie stało ,a Ty przeżywasz ,jak by to  był koniec świata.Tak że proponuje zakończyć ten temat.

`iw3mp.exe®

Czytaj wyżej dlaczego ten temat w ogóle tu jest. Ile tych ostrzeżeń podczas jednej rozgrywki i na jakie argumenty się powołałeś by mnie warnować, co i tak się zakończyło czasowym banem. Bądź administratorem ale obiektywnym i sprawiedliwym a nie złośliwym i chamskim to tego typu dyskusje i tematy nie będą miały miejsca. Pamiętaj że każdy ma prawo się bronić i udowadniać swoje racje.

jacunio3

Spoko xd .Argumenty hmmm Bryndal widział ,że kampiłeś ,to dostałeś warna ,a w końcu też ma Adma i potem też ode mnie dostałeś i tyle ,dostałeś bana na 6 min o ile się nie mylę xd ,więc co to za ban
.Dobra kończymy ten spór czy tak będziemy do Świąt sobie pisać ?

`iw3mp.exe®

To tylko twoje zdanie że widział i ci kazał bo nawet o tym tu nie wspomniał. Zapomniał? A nie zapomniał wspomnieć ze Dubi kiedyś tam w przeszłości mnie warnował? Jestem za tym by zamknąć ten wątek bo już mi się nie chce klepać jedno i to samo w koło.
Wniosek z tego nasuwa się jeden, że im szybciej odbiorą ci admina tym lepiej.

jacunio3

Spoko xd .albo Ciebie zbanują i będzie spokój. Pozdrawiam

PZ#BrYnDaL

Z tego jak dobrze pamiętam co miało miejsce ze Jacunio Cię zwarnował to wcześniej powiedział do mnie ze po prostu kampisz ja mu odpowiedziałem ze jak tak jest to niech da warna i to wszystko to była tylko moja sugestia a nie jakiś rozkaz skoro widział Cie w tej sytuacji. Tak samo jak i on czy ja i każdy admin ma do tego prawo by warna dać a to ze inny admin się spyta czy zasugeruje to chyba nie jest niczego złego by sobie pomagać. Tak samo jak wpadają na forum demka z WH to też kilku adminów je ogląda i nie jest to ocena jednej osoby czy dany gość ma wh czy nie.

`iw3mp.exe®

Z tego co widzę razem z Bryndalem nie możecie się porozumieć jak było bo kazdy z was pisze ci innego. Już nie wiem czy się śmiać czy płakać. Lepiej przeczytajcie caly temat od nowa a później piszcie posty. Widać na siłę chcesz zrobić ze mnie kampera który w inny sposob grać nie potrafi. Niestety marny trud ;)

PZ#BrYnDaL

ZgONEK

Dobra, temat ten powstał w wyniku nieprawidłowości jaka zaszła na serwerze, (zbyt agresywne warnowanie graczy) podobne tematy powstawały kiedy Alex podobnie postępował jak i Wrona, starsi admini powinni skojarzyć sytuacje, no a teraz przyszła kolej na JAcunia, jak sam podkreślił jest nowym Adminem więc powinien to potraktować jako drogowskaz na Jasną stronę mocy :D, trzymam za niego kciuki a poszkodowanych mogę jedynie przeprosić za niedoświadczonych kolegów, mam również nadzieję że w przyszłości nie będzie podobnych akcji i nikt nie będzie podważać decyzji Admina. ZAMYKAM TEMAT.