Jeregor

Zaczęty przez PZ#Jeregor, Marzec 08, 2016, 19:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aZqua

Sam jestes nie ogarniety :) nawet mnie nie znasz to lepiej nie oceniaj , ja Ci nie napisalem ze jestes np chujowy :p

ZgONEK

Generalnie moje zdanie się nie liczy xD ale jako że nadal mi nie zdjęto uprawnień to sobie czasami poczytam do przegryzania popcornu, no i zauważyłem że obecnie wszelkie decyzje i dyskusje odbywają się tylko i wyłącznie w małym gronie na Team Speak, przypomina mi to działanie stalkera lol.

PZ#BrYnDaL

zgon masz racje ale jaki problem jest by na TS-a wlazło więcej ludzi a jak się słyszy ze ktoś nie ma mikro(5-10zł) czy jakaś inna tam pierdoła to się robi z deka żałosne xD Chyba lepiej i łatwiej się rozmawia niż pisze :)

KaNa

nikt ni komu na ts nie zabrania wchodzić jeregora chyba 15 razy wczoraj wolałem
Od miasta do miasta po zwycięstwo i basta

PZ#Jeregor

To napiszę to oficjalnie żeby nie było. Nastąpiły 2 akcje na ts, jedną z nich była rozmowa z drewnovem która skończyła się tym ze poszliście na kanał admina do którego nie mam dostępu. 2 akcją było nasłanie przez was (sashe i kane) Izabeli na mnie, świadków mogę przywołać (nawet silona bo był). Tak wiec żebyście dalej nie ciagneli tematu ts pisze wyrażenie. Nie będę tam wbijal ponieważ mam obawy ze znowu uciepie na zdrowiu

Ps dalej czekam na wytłumaczenie moich wczorajszych 2 banów :)

KaNa

hehe a zes se cos ubzdural

do 1 rozmowy gawędziłeś z drewnovem nie zemną wiec se ze sasha poszliśmy
do 2 tematu ty naprawdę zrób coś ze sobą bo jak wy byliście juz jakieś dobre 30 minut na ts z izabella to ja dopiero wszedłem i mi tu nie pindol jakichś farmazonów ze ja kogoś na cb nasyłam wole sam rozwarcia sprawę  :-X a ze ty nie chcesz wchodzić na ts bo nie wiem czy sie boisz czy co to juz nie moja sprawa

PZ#Jeregor

1 drewnov was przeniósł :)
2 sprawa otwarcie jej ja broniłeś i popierałeś w tym co mówi :)

MaTT

Zgonek do podobnych wniosków doszedłem w innym temacie. Obecna administracja ma niewiele wspólnego z tą na poprzednim Protku. Kiedyś był porządek, kazdy ban był przemyślany i omawiany na zimno w konkretnym wątku. A teraz spiknie się pare osób  na Tsie i lecą bany jak z rękawa. Pomijam już kulturę wypowiedzi. Może ta fuzja pomogla poprawić frekwencję, ale poziom "adminowania" zdecydowanie się obniżył. I w zasadzie admini ze starego Protka mają tu mało do gadania :p

KaNa

Cytat: jeregor w Marzec 09, 2016, 21:09
1 drewnov was przeniósł :)
2 sprawa otwarcie jej ja broniłeś i popierałeś w tym co mówi :)

hehe lekkim

hehe jak dobrze gadała to ja popierałem

Cytat: MaTT w Marzec 09, 2016, 21:09
Zgonek do podobnych wniosków doszedłem w innym temacie. Obecna administracja ma niewiele wspólnego z tą na poprzednim Protku. Kiedyś był porządek, kazdy ban był przemyślany i omawiany na zimno w konkretnym wątku. A teraz spiknie się pare osób  na Tsie i lecą bany jak z rękawa. Pomijam już kulturę wypowiedzi. Może ta fuzja pomogla poprawić frekwencję, ale poziom "adminowania" zdecydowanie się obniżył. I w zasadzie admini ze starego Protka mają tu mało do gadania :p

ci panie powiem ze te osoby co siedziały na ts dawały mniej banów od tych co tylko grali pozdro600
xD