kampa

Zaczęty przez direx69, Lipiec 02, 2016, 18:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

direx69

nie słusznie dostałem od przemysława warna poniewaz nie kampiłem latałem po całej mapie i przypadek taki ze trafiałem na goscia.

psemoos

Szkoda gadać ... nie powinieneś w ogóle tutaj pisać ... tylko przeczekać pokornie parę godzin i wrócić.
Zresztą posiadałeś już 2 warny nie wiem za co, dałem ci 1 warna za kampe wiec z automatu dostałeś bana.
Nie masz od czego się odwoływać.
Pozdrawiam

direx69

tak miałem dwa ale mogłes wejsc na kamere i nagrac czy jak wgl kampie, a nie stwierdzajac po 4 zabiciach ze ja kampie, bo przypadkiem na cb wpadałem. zal mi cb jak ty po paru zabiciach dajesz bezposrednio piszesz to naprawde. przeczekałbym ale mnie to zdenerwowało ze ty tak postępujesz. pozdro.

psemoos

Żałuj to swojego kampienia. Sam wiesz jak grałeś ... zabili Cięto szybko biegiem do budynku i strzelałeś z okna albo z dachu. sorry nie będę warna nagrywał ...
Pozdrawiam

ps
To nie są twoje pierwsze warny za kampe, nie wspominając już ile razy inni admini Ciebie upominali.

direx69

predzej za przeklęstwa. nie bede sie kłócił bo mi to nie jest potrzebne ale nastepnym razem napisz wpierw potem wal. pozdro

PZ#Jeregor

Direx nie jesteś nowy, 300 wejsc. Jak dla mnie regulamin to powinieneś znać już na pamięć. A w eche masz warny za wszystko jak dla mnie powinieneś dostać 2 tyg na odpoczynek i dokładne zapoznanie się z zasadami.

direx69

Gram od 7lat znam regulamin az bardzo wiec dawanie na 2tyg jest zbedny.

xAZOTx

Tak jak napisał Przemysław, nie wiem po co się w ogóle odwoływałeś, sam widziałem jak dostałeś kilka warnów od innych adminów, właśnie za kampienie. Następna sprawa, uzasadnionym jest nagrywanie kogoś kogo posądza się o używanie czitów, a nie kampienie, gdybyśmy musieli nagrywać każdego kto kampi, to by nam dysków zabrakło. :D
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

direx69

hehe nie no spoko. ;) za kampienie nie dostałem a teraz jak chcem pograc na wieczor to nie moge bo nwm na ile dostałem a ostro sie chce. pozdro.

xAZOTx

Trudno, swoją karę trzeba odbyć :D
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?