Promod

Zaczęty przez xAZOTx, Lipiec 07, 2016, 17:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

xAZOTx

Cześć, jest sprawa, otóż dzisiaj podczas krótkiej rozmowy z PEETERem na serwie odnośnie drugiego serwera z ProModem kilku graczy wyraziło chęć grania na tym serwerze, i myślę, że jeśli trochę byśmy go rozreklamowali, to by ruszył z kopyta, może jakiś auto bind do bota, żeby raz na rundę mówił o drugim serwerze, bo stoi i straszy pustkami ten nasz promod. Jest jeszcze jedna sprawa, co chwilę wywala PB, więc może jakoś da się naprawić ten problem, albo chociaż jakaś informacja, żeby sobie ludzie zaktualizowali, to może być przyczyna, bo zainteresowanie jest, tylko może ten wywalający PB odstrasza ludzi z promoda?
Zapraszam do dyskusji!
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

PEETER

Tak jak Azot napisal wyzej, zainteresowanie jest i mozna to jak najbardziej wykorzystac. Nie ma sie co dziwic, ze serwer stoi pusty, poniewaz jest jakis problem z punkbasterem, ktory po kilku minutach rozgrywki, wyrzuca kazdego, bez wyjatku (badz co badz, to zniecheca odwiedzajacych). Druga sprawa, wypadaloby tez ustawic rotacje, typowo na promoda. Bez zbednych udziwnien. Czyli tak jak na niemieckim serwerze Universal Alliance, gdzie wzorowa frekwencja utrzymuje sie do poznych godzin.. tam w kolko leci to samo, tzn. Backlot, Crash, Strike, Cross, District, Vacant. Serwer i tak stoi pusty, kilka ladnych miesiecy. Warto byloby rozwazyc, Azota i moja propozycje. Nie macie nic do stracenia, a istnieje prawdopodobienstwo, ze po zmianach, ten serwer ozyje. Pozdrawiam.

xAZOTx

Ja bym jeszcze chciał od siebie dodać, że niestety nie mam czasu uczęszczać na ProModa, bo mam teraz robotę i jak wracam, to wolny czas poświęcam na granie na HC, więc proponowałbym aby nadać PEETERowi uprawnienia administratora na ProModzie. :D

pacowy

Ustawiłbym rotacje, typowo na promoda. Czyli tak jak na niemieckim serwerze Universal Alliance, gdzie wzorowa frekwencja utrzymuje sie do poznych godzin nocnych :)

Tendo

copie zombie spam alert? :D
I am nimble as I'm quick and how you die is my next trick

xAZOTx

Dobrze gada, co Ty chcesz? xD Powinniśmy zrobić jak mówi.

PEETER

Przylazl bot i temat rozruszal :D

xAZOTx

Może w końcu ktoś coś tu napisze. :D

PZ#BrYnDaL

Jak najbardziej jestem za pomysłem chłopaków :) nie wiem czy uda się rozkręcić drugi serwer ale sam z chęcią z większą ilości graczy zagrał bym :)

tesior

Mówiąc krótko - popieram :)
Semper fidelis.

|kJ|Mario

Cytat: pacowy w Lipiec 12, 2016, 12:12
Ustawiłbym rotacje, typowo na promoda. Czyli tak jak na niemieckim serwerze Universal Alliance, gdzie wzorowa frekwencja utrzymuje sie do poznych godzin nocnych :)

Dokładnie tak. Promod to świetny pomysł.
Może jakieś składki?

Vanitas

Chetnie sie dorzuce pare złociszy :D

LittlePip

A właśnie, czemu nie ma promoda?

Sasha

Bo nikt tam nie grał  :o :o :o

xAZOTx

Zerowy ruch tam był.