Ban

Zaczęty przez Natsu, Lipiec 21, 2016, 07:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Natsu

Witam chciałbym się dowiedzieć od kogoś kto jest odpowiedzialny za bany za co ja te bany dostaje :) Już drugi raz zostałem zbanowany nie wiem przez kogo i nie wiem za co więc bardzo proszę o jakąś odpowiedz :)

spectrum

klucz masz oryginalny ? poczekamy jeszcze na wypowiedź banującego może masz coś na sumieniu

PG.Tomek

1. jest odpowiedni watek poświęcony banom i unbanom, troszkę niżej (może ktoś przeniesie gdzie trzeba)
2. jest taka stronka, przekierowanie z głównej strony tegoż forum -> http://playersplanet.pl/1/penalties i tu widać za co i kto dał bana ;) Vast za wh
3. więc musisz poczekać, aż banujący się wypowie, i ewentualnie przedstawi demo. I się zobaczy ;)
4. Jeśli masz nieoryginalny klucz, to może się okazać, że to nie ty bana zarobiłeś, tylko ktoś na twoim kluczu. Zdarza się, ale poczekamy i się wszystko wyjaśni

Natsu

Klucz nie jest orginalny. To jeżeli ktoś dostał bana na tym kluczu to mogę się od tego bana odwołac ?

Natsu

Dobra dostałem bana za haxy tylko się teraz zastanawiam jakie haha zupełnie się nie znam na tym dla tego bardzo mnie to śmieszy ten ban :D

Tendo

nie no, jak zobaczylem w eche ile jest aliasow i ip aliasow na tym kluczu to smiechlem, tak samo jak to przeczytalem
I am nimble as I'm quick and how you die is my next trick

Natsu

Śmiechłeś jak to przeczytałeś ciekawe :D

PZ#VasT

Ban ode mnie na 2 tygodnie. Za haxy - "wystawiony" 17.07. Zaraz poszukam i sprawdzę czy mam demko ( powinno być ). Choć oczywiście to nie musiał być Ty. Na "Twoim" kluczu gra oprócz Ciebie jeszcze jakieś 200 osób ( około nie będę tego liczył , ale lista jest ogromna.. ). Wystarczy napisać, że na tym kluczu jest 2037 połączen , a z Twojego aliasu "Natsu" ( nie wiem czy używałeś jeszcze jakiegoś innego ) zaledwie 56....
Także najlepiej to polecam Ci kupić oryginalny klucz...

Ps. Tak jak myślałem, ban poszedł dla gracza o nicku Orso_Ebreo ( który grał na tym samym kluczu co Ty ), więc nawet nie ma sensu pokazywać tutaj demka. Polecam kupić oryginalny klucz lub zmienić chociaż na jakiś mniej używalny....

Natsu

Ni podziękował :)