Co to za gra ?

Zaczęty przez `iw3mp.exe®, Sierpień 22, 2016, 17:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Trajwaj

wygląda na thiefa tylko hud jakiś inny, pewnie nie grałem w aż tak starą część :D

xAZOTx

Cytat: Trajwaj w Wrzesień 19, 2016, 00:12
wygląda na thiefa tylko hud jakiś inny, pewnie nie grałem w aż tak starą część :D
To akurat pierwszy Thief, więc dobrze, dawaj screena
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

PZ#VasT

Trajwaj, wrzucaj screena ! Czekamy do konca dnia :D

Trajwaj

Nie wydaję mi się żeby to było trudne :D (wybaczcie że tak długo)

xAZOTx

Metro 2033, ale to chyba wersja Redux, bo zegarek jest inny.

Trajwaj

Tak jest! :D Metro 2033 Redux. A mogłem być sprytniejszy i wrzucić screena z last light  :P

PZ#VasT

Cytat: xAZOTx w Wrzesień 20, 2016, 15:03
Metro 2033, ale to chyba wersja Redux, bo zegarek jest inny.

Azot z Tobą jest coś nie tak :D Poza graniem w gry i oglądaniem robisz coś jeszcze w domu :D ?

xAZOTx

Oczywiście, że tak, muszę jeszcze jeść przecież :D A tak serio, to akurat gier znam naprawdę dużo, kiedyś przechodziłem nawet 1-2 gry dziennie. Jak wujek mi torrenty pokazał, to nie wiedziałem, co pierwsze ściągać :D Z domu też wychodzę czasem (do sklepu, po żarcie xD), nie no żart, poważnie to mam życie poza komputerem, ale masz rację, sporo czasu przy nim spędzam.

xAZOTx

tesior

skądś znam tego pana, ale ni chu chu nie pamiętam co to to.. :/

Azot, co do Twojego przesiadywania i wiedzy, może czas się zastanowić czy to jeszcze pasja czy już schorzenie? ;>
Semper fidelis.

Tomek.

xAZOTx

Tesior, spokojnie, już minęły czasy, gdy siedziałem cały dzień przy kompie. Wole raczej do kumpla na piwo wyskoczyć, niż "poszerzać horyzont wiedzy o grach". Ale sporo tytułów w głowie pozostało.

Tomek, tak to Outlast, słabo straszy, bo są to jump scary, czyli jakieś wyskakujące dziwne rzeczy przed mordą, ale klimat szpitala psychiatrycznego zacny. Polecam.

PZ#VasT

Cytat: xAZOTx w Wrzesień 21, 2016, 22:10

Tomek, tak to Outlast, słabo straszy, bo są to jump scary, czyli jakieś wyskakujące dziwne rzeczy przed mordą, ale klimat szpitala psychiatrycznego zacny. Polecam.

Znowu się spóźniłem... Grałem , grałem ! Słabo straszy ? Może i tak , ale momenty są co zawału można dostać  8)

xAZOTx

No straszy, ale jump scare'ami czyli tym, że Ci coś wyskakuje, więc się wystraszasz, ale tylko na chwilę, bo po 5 sekundach się ogarniasz i nie pamiętasz o tym. Ale są gry, które nie zawierają jump scare'ów, ale straszą klimatem, elementami zawartymi w grze np. Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, czy Alien Isolations, gdzie gra nie straszy wyskakującymi animacjami, tylko grając w te gry ma się to dziwne uczucie zagrożenia, że coś czyha za rogiem,a tego nie ma, tylko to dziwne uczucie powodowane jest klimatem, dźwiękami itd.

Tomek.

Nie powinno być trudne :D