Co to za gra ?

Zaczęty przez `iw3mp.exe®, Sierpień 22, 2016, 17:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

`iw3mp.exe®

Need for Speed Undercover :) Pamiętam te zwiastuny jakie to będzie zajebiste, a okazał się gniot :D

Cytat: b00gi w Grudzień 11, 2016, 11:11
Zgadza się, po nieudanym według mnie Convition, w to grało mi się całkiem przyjemnie :D

Moim skromnym zdaniem Conviction był równie dobry jak nie lepszy, ale obie warte ogrania :)

xAZOTx

Gusta, guściki. Ja mało grałem wyścigówek, ale dla mnie niedoścignionym wzorem za zawsze pozostanie NFS Most Wanted z 2005 roku. Kto grał, ten się zakochał w tej grze, i ta wspaniała ścieżka dźwiękowa. I jak rywalizowaliśmy z kumplami, kto dłuższy pościg zrobi. Screenshotów nie znaliśmy, więc łaziliśmy do niego do domu i patrzyliśmy w statystykach :D
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

PZ#VasT

Cytat: xAZOTx w Grudzień 11, 2016, 12:12
Gusta, guściki. Ja mało grałem wyścigówek, ale dla mnie niedoścignionym wzorem za zawsze pozostanie NFS Most Wanted z 2005 roku. Kto grał, ten się zakochał w tej grze, i ta wspaniała ścieżka dźwiękowa. I jak rywalizowaliśmy z kumplami, kto dłuższy pościg zrobi. Screenshotów nie znaliśmy, więc łaziliśmy do niego do domu i patrzyliśmy w statystykach :D

Dla mnie :
1. NFS : 2
2. Most Wanted

Taka kolejność nie inaczej :D

`iw3mp.exe®

Można by tak dyskutować w nieskończoność który NFS najlepszy a jest w czym wybierać :) Ten nowy jest godny polecania z uwagi na ostatnie tytuły. Ma bardzo dużo wspólnego z Underground 2 a klimat właśnie U2 czuć już na starcie. Gra chodzi ciągle online tak że można ją przechodzić z innymi, ścigać się poza kampanią i wiele więcej.
Jest policja, jest bardzo rozbudowany tuning mechaniczny i wizualny, dużo samochodów i wielkie miasto nocą. Na prawdę gra warta uwagi i polecenia :)

Wracając do tematu ;)

`iw3mp.exe®

xAZOTx

`iw3mp.exe®

Czy tym screenem rozjaśniłem trochę twój umysł :D

tesior

Czyli nie "Pustka w głowie" ? Haha.. u mnie też brak pomysłów panie, choć łebka z dechą skądś kojarzę..
Semper fidelis.

`iw3mp.exe®

No nie no wy tak serio :D Przecież to klasyk a to druga część klasyku bo były dwie :P

tesior

Dobra, już wiem, ale nie powiem, bo po oszukaństwie poszło i nie będę się zniżał :P
Semper fidelis.

b00gi

Ta rudowłosa mi się z bloodrayne kojarzy :D

`iw3mp.exe®

Bo to jest Bloodrayne 2 :D Fajna gra ;) bo lubię jak tak się laska przyssie i nie chce przestać :P Polecam i dawaj next :D

b00gi

xAZOTx

b00gi