Co to za gra ?

Zaczęty przez `iw3mp.exe®, Sierpień 22, 2016, 17:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

`iw3mp.exe®

Cytat: Maciej PL w Marzec 05, 2017, 13:01
No nie wiem exe :) ja na przykład swego czasu wstawiłem screena z Juiced, bo grałem w tą ścigałkę kilka lat temu, a ponieważ teraz na kompie jej nie mam, to posłużyłem się SSem z neta :) w tym przypadku pewnie było podobnie ;)
Czyli czego nie wiesz ??? Jakiś ukryty przekaz w Twoim wpisie bo nie do końca go rozumiem :P

Ja tylko zwróciłem uwagę na ten mało widoczny, lecz jakże istotny szczegół wykluczający zagadkę z bycia zagadka :D Podkreślam, nie wszystkie linki zawierają tytuły, ale trzeba na to uważać by nie zrobić z siebie głupka ;)

LittlePip

chodziło mi raczej o to, że powinno się przymykać oko, jeśli nie ma możliwości zrobienia screena "na żywo" :)

`iw3mp.exe®

Szanujmy się Maciej ::)
Chodzi o to że, nie masz na HDD screena, szukasz gry w necie, znajdujesz obraz, nie udostępniasz go bezpośrednio ze znalezionego linku tylko "zapisz obraz jako" przesyłasz go ponownie do sieci np. na Fotosik.pl z nazwą "bez nazwy" i dopiero dajesz link. Nie widzę tu konieczności posiadania samodzielnie robionych ss ;)

LittlePip

No dobra, nie pomyślałem o tym ;p

tesior

Oczywiście, że Stalkier Cień Czarnobyla, Traj w dychę! :D Na liście nie znalazłem to dałem :) a co do ssa to akuratnie gram, ale na laptoku. A że wsiadłem na pcta to ss z "zagrajmy w.." :) Da się ;)
Semper fidelis.

tesior

Trajwaj bez reakcji to może kto pierwszy, ten lepszy? ;)
Semper fidelis.

Tomek.

Takie na szybko z sieci :D Nie powinno być trudne

Tomek.

Nie wiecie? No to może inny screen.
Aha i wybaczcie że tak długo musieliście czekać ale mam problemy z kompem.

drMaciex

Tomek.

No w końcu :) Już myślałem że nikt nie zgadnie. Dawaj screena

drMaciex

drMaciex

spectrum

mi to na gre z pegazusa wygląda "D

xAZOTx

Nie bardzo, po napisie "INSERT COIN" wnioskowałbym, że ta gra pochodzi z jakiegoś automatu.
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

drMaciex

Zlituje sie :P To jest Metal Slug, już nie ważne ktora czesc. Ta gra faktycznie byla na automatach ale byly tez porty na psx pc ;d