Co to za film ?

Zaczęty przez PZ#VasT, Wrzesień 14, 2016, 12:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zero skilla

`iw3mp.exe®

Oczywiście ;) Bardzo fajny film :)

zero skilla

zero skilla

Minęło ponad 24h więc wstawiam kolejny ss, nie powinno być żadnego problemu. Klasyka  ;)
Tytuł poprzedniego to "Bez przebaczenia" ,  western.

PG.Tomek

zero skilla

PG.Tomek

Trudno nie poznać :P
proszz, z innej bajki

`iw3mp.exe®

Mój przyjaciel Hachiko :)

PG.Tomek

yep :) twoja kolej
Oglądałeś? Ponoć wzrusza nawet facetów, a nie mam czasu na razie na obejrzenie go, ale już wypożyczyłem i czeka na dysku

`iw3mp.exe®

Widziałem go w TV :) Piesio jest fajny i historia ciekawa :) Płakać nie płakałem ale sprawdziłem w necie ile te psy kosztują :D Jednak wole kundla :D

PZ#VasT

Cytat: PG.Tomek w Październik 19, 2016, 17:05
yep :) twoja kolej
Oglądałeś? Ponoć wzrusza nawet facetów, a nie mam czasu na razie na obejrzenie go, ale już wypożyczyłem i czeka na dysku

Ja oglądałem. Piękny film ! Historia na faktach to jeszcze podbija efekt... Mam słabość do zwierząt , a szczególnie psów także nie ukrywam , że broniłem się przed łzami  :D :P Przez to też , nie odważyłem się go obejrzeć po raz drugi  ;D Jak na razie to jedyny film , który wzbudził we mnie takie emocje ;) Także polecam !

Lisu

Rok temu zdechł mi skorpion a miesiąc temu pająk. Nie płakałem :p Jeszcze mi wąż pozostał :D
"Nic tak nie cieszy jak chwila, gdy strzelają do ciebie bez rezultatu."

zero skilla

hehe, fajne zwierzątka trzymasz  ;)
Ja się trzymam z dala od takich.

tesior

Też siedziałem w pająkach, ale po stracie mojej kochanej Grażynki nie potrafiłem zastąpić jej niczym nowym..
Semper fidelis.

PZ#VasT

Jak chcecie porozmawiać o zwierzątkach to zróbcie sobie nowy temat :D Tutaj się zgaduje filmy ;p