Co to za film ?

Zaczęty przez PZ#VasT, Wrzesień 14, 2016, 12:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zero skilla

Horrory to nie moja bajka  :)
Ale odnalazłem tytuł 30 dni mroku .

tesior

Siur! Nawet godny polecenia, ciekawa koncepcja. Twoja kolej! :)
Semper fidelis.

zero skilla

xAZOTx

Toż to przecież Star Wars, któryś z epizodów 4-6, ale nie pamiętam który dokładnie, dawno oglądałem. Ale strzelam w 2
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

zero skilla

Zgadza się ;) Cześć 6 Powrót Jedi

xAZOTx

Czyli jednak trzecia z oryginalnej trylogii (ktokolwiek lubi I-III? xD).

tesior

Ja lubię wszystkie. I to bikini Lei..nie mogę kobity namówić, chyba się będę musiał przebrać za Jabbę ;) a to powyżej to zdaje się .. kurde, będę strzelał, bo nagrał się chłop w podobnych produkcjach.. "Dobry zły i brzydki"?
Semper fidelis.

xAZOTx

Cytat: tesior w Listopad 03, 2016, 22:10
Ja lubię wszystkie. I to bikini Lei..nie mogę kobity namówić, chyba się będę musiał przebrać za Jabbę ;) a to powyżej to zdaje się .. kurde, będę strzelał, bo nagrał się chłop w podobnych produkcjach.. "Dobry zły i brzydki"?

Zgadza się proszę Pana, Dobry Zły i Brzydki, Eastwood kiedyś wymiatał.

zero skilla

Najstarsze części gwiezdnych wojen najlepsze, pózniej już trochę przekombinowane, za dużo efektów i brak Harrisona Forda :P . Co do Lei, któż nie chciałby mieć takiej niewolnicy jak Jabba miał   ;D

tesior

Niby tak zero skilla, ale jednak wyglądają świetnie i efekty swoje robią. Wiadomo, pierwsze części mają swój niezaprzeczalny urok, ogólnie seria, chciałoby się rzec, kosmiczna ;) Eastwood ponoć po 18 roku życia powiedział śmierci "Nara" i dziś wygląda jak daleko, daleko wstecz :D To jak już jedziem z klasyką to proszę bardzo, dwie najjaśniejsze gwiazdy tego filmu:
Semper fidelis.

zero skilla

Bullitt  ;) Moim marzeniem jest kiedyś przejechać się właśnie takim dodgem jak na zdjęciu, ale będzie ciężko
to zrealizować :P

xAZOTx

Czy tylko ja nie widzę zdjęć?

PG.Tomek

też nie widzę. a w nocy jeszcze były  :-X

tesior

Cytat: zero skilla w Listopad 04, 2016, 06:06
Bullitt  ;) Moim marzeniem jest kiedyś przejechać się właśnie takim dodgem jak na zdjęciu, ale będzie ciężko
to zrealizować :P

Oczywiście, Bullitt :) Moim marzeniem, jeszcze naiwniejszym jest posiadanie takiego cudeńka :)

Również nie widzę obrazków :/ Ostatni widoczny z Moonrakera
Semper fidelis.

PZ#VasT

Ja to samo :/ Co jest ? ;/