Panusz

Zaczęty przez zenek967, Grudzień 08, 2016, 00:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

psemoos

Znów jere piszesz w czyimś imieniu ... po co się wtrącasz ?? czyli obrywasz na własne życzenie. zreszta nie napisałeś ze silon dał unbana tylko ze w eche jest. ja pier*** jak z dzieckiem. to ze silon dal to wiedziałem wcześniej ale ty napisaleś to tak jak byś ty dał.
Uwaga na przyszłość, pisz a siebie lub nie pisz wcale.

xAZOTx

Panowie, uspokoić mi się tu. Jest miła świąteczna atmosfera a tu takie rzeczy. Podać se łapę na zgodę albo piwko obalić i się nie kłócić, bo po co nam to? Ważne, że sprawa jest już jasna i wszystko wiemy. Po co to się awanturować o tak głupią rzecz?
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

`iw3mp.exe®

Każdy rozumie i każdy z nas ma ma w jakimś stopniu sumienie które każe działać tak nie inaczej. Ja Alexowi może 2 x dałem 24h za bluzgi z czego niektóre adresowane do mnie. Mogłem mu dać !b ale on i tak za te dwa tygodnie, nie wróci pokorny jak baranek.
Może ważne jest też by widział że reagujemy na innych bluzgi równie często jak na jego, że reagujemy na prowokacje na nim by zaczął rzucać chu**mi e.t.c. Bo tak się nie raz dzieje, że widzimy tylko jego zachowanie, a inni się tylko z tego śmieją i zostają z czystym kontem. Karać równo wszystkich. Każde "..spierdalaj pajacu.." itp. traktować !tb 24h lub nawet 48h bez wyjątków i tak będzie najlepiej moim zdaniem.
Może jak zauważy, że nie traktujemy go jak największego chama protozone tylko równo z wszystkimi to się uspokoi i te kur*, chu* zamieni na łagodniejsze słownictwo, bądź wcale się nie będzie udzielał i dawał prowokować.
Złem zła nie zwalczysz. Wiem to z autopsji ;)

AleX

po pierwsze to niezle skislem za haxy. bo wiekszosc graczy tutaj to amatorzy ktorzy poza hc niczego w tej grze nie widzieli chociaz ma ona dziewiec lat XDD nie zdaja sobie sprawy ze na martwej ciszy cie slychac a campienie ciagle w tym samym miejscu jest raczej latwe do przewidzenia i nikt o skanach nie ma pojecia nawet kc sie nie chce ogladac bo po co jak mozna od haxa wyzywac XDDD po kazdym strzale zwlaszcza na sd jak jestem dwa na dwa np to zlokalizuje skad strzelal i ide skanowac. mozecie nagrywac panusza caly dzien ale jak bd ban poprosze o demko i dowody i nie dowody z uav i skanami bo to zart. -
- co do reszty to bardzo dziekuje za komplementy czuje sie juz dowartosciowany
- admini ktorzy mnie nie lubia- jesli macie problem z moja obecnoscia to dopoki nic na serwerze nie zrobie/nie napisze to prosilbym o choc troche obiektywne ocenianie bo pozniej trzeba po ub sie zglaszac bo niesluszne
P.S
Cytat: ScYz0rYk w Grudzień 23, 2016, 01:01
Niejednokrotnie z kumplami go obserwujemy i nie jestem w tym temacie żółtkiem, żeby ktoś nie myślał.
XDDDDDD jak nie jestes? XD badzmy chociaz szczerzy warto w ta gre po tylu latach potrafic cos wiecej niz lezenie i campa

psemoos

Szczerze ... ja nie ukrywam jak nie mam lenia to każdego po równo za kur *** chu *** itp itd . nie ma że boli warn leci ile się uzbiera to ban.  Alex zwracam uwagę moim zdaniem powinien być szczególnie traktowany jak były admin. zna zasady wie co można czego nie, składał  podanie o admina czyli wie ze trzeba sie stosować, i nie ma że boli dostaje razy dwa !!!!! tak ciężko pojąć ?? kojaż kolesia z poprzedniego serwera i nie ma litości bo oni nie jest jakiś debil. Jak by chciał zjadł by połowę naszej administracji na śniadanie, a wy się bawcie jak dzieci.
Wesołych Świąt.

AleX

psemoos

czepiasz się :D graj jak człowiek, a nie .... musi być temat o Tobie :>

AleX

`iw3mp.exe®

Ja go nie znam ze starego protka bo wtedy grywałem na WZ i JG. I w nosie mam czy to były admin czy nie. Każda kurwa rzucona pod czyimś adresem działa i brzmi tak samo, a zazwyczaj wraca z podwojoną siłą, zwłaszcza od Alexa
Nie wiem czy go to bawi, czy go to denerwuje i się wyżywa w ten sposób, czy może lubi być banowany bo nie zna innego sposobu by się od gry oderwać.
Dla tego tak jak powiedziałem traktujmy wszystkich równo i tak jak byśmy sami chcieli być traktowani, a konflikty się skoczą. Innej możliwości nie ma kropka

PZ#Jeregor

Lol chyba 1 raz w życiu zgodzę się z iw3mp.exe napisał on świetna wypowiedź. A co wcześniejszych wypowiedzi specjalnie dla was będę rozpisywał o co biega tak więc: Ja dałem unbana. więc ja wpisałem unbana w grze komenda !unban I'd gracza miałem tutaj na myśli żeby odbudować Alexa. w dalszej części zdania czyli bo ban był niesprawiedliwy rozumiem jako powod dla którego dałem unbana. Było to stwierdzenie 15 minutowej rozmowy na ts Alexa z silonem. Jakże to iż byłem na serwie i widziałem sytuację stwierdziłem że 2 tyg to za dużo ale 2 dni było by super. Poinformowalem o tym osobę banujaca. W kolejnym zdaniu czyli zresztą wszystko jest w eche miałem na myśli iż żeby admini na dole którzy się dziwili od kogo dostał unbana żeby spojrzeli na eche ponieważ tam zamieściłem krótka ale tresciwa notkę o tym że silon mi kazał dać mu unbana bo jakby ktos wiedział nie posiada on admina na serwie (do tamtej pory)

AleX

ostatnio uwazam ze zachowuje sie jak czlowiek a wiekszosc banow dostaje za klotnie z adminami z powodu nierownego taktowania ''bo to przeciez panusz''
dzisiaj Tomek i Graabbi[ktory potem nawet na tsie przyszedl sie klocic -ale ocxzywiscie bez mikro] zaczeli klotnie ja troche odpisalem ale uznalem ze adminem sie poratuje lecz tendo nie odpisywal na zadna z 6 wiadomosci pomimo stalej gry i sprawdzania statsow nawet chwile po
WIEC SPOKO ZE JEDEN OCENIA TAK DRUGI INACZEJ I O REGULAMINIE ZAPOMINAJA

PZ#Jeregor

A Alex tobie tłumaczyłem jeżeli ktoś zaczyna do Ciebie i wyzywa, prowokuje to napisz o tym na Forum daj SS. A nie reaguj na agresję agresja. Dzisiejszy ban to tylko twoja wina i tyle w temacie. Jeżeli chcesz być traktowany na równi z innymi to też się zachowuj, nie zaczynaj tylko graj. Z dużą dupa wszędzie się zmieścisz ale z dużą gębą już nie. I regulamin w twoim przypadku skończył się po 20 banie. Nie popieram nierównego traktowania ale iw3mp o tym już pisał, dzisiaj powino dostac więcej osób bana tylko jak cie spytałem czy masz dowody to dalej swoją gadka że on zaczął

psemoos

bla bla bla panusz i tak wam na nosie gra :]
moje zdanie ...

AleX

no niby moja ale nasza klotnie miales miec cala a nie masz poczatku gdzi to oni zaczynali -wiec niezly biedadowod

psemoos

Alwx, panusz ... itp. jesteś byłym adminem, mało tego jestes osoba ubiegającą się o admina, twoje zachowanie teksty są poniżej krytyki. Może i ktoś cię prowokuję to powinieneś umieć to olać albo zgłosić, a ty co ?? jedziesz jak pierwszy lepszy degenerat i my jako admini będziemy cię traktować specjalnie tak jak na to zasługujesz.