Unban

Zaczęty przez Face+Master, Grudzień 16, 2016, 20:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Face+Master

Chłopaki o co chodzi z tym unbanem? Piszecie ze regulamin prze de wszystkim , unban Face , nie ma demka to unban, regulaminu trzeba przestrzegać ,a widzę że nikt nie kwapi się żeby zdjąć mi bana/ także OcB?

tesior

Jeśli o mnie chodzi to un do pierwszej wpady. Ale nie wiem jak, nie umim, nie znam się, także sorry stary, nie pomogę.
Semper fidelis.

`iw3mp.exe®

Moje eche się poszło gwizdać więc nie pomogę :) Musi ktoś inny to ogarnąć kto ma dostęp do danych ;)

PZ#VasT

Niech ktoś wejdzie na serwa i wpisze !unban @id1342 .. Niestety nie mam tutaj ( na lapku coda ) i nie mogę sam tego zrobić ...

`iw3mp.exe®

Info że bana nie ma. Face wejdź i sprawdź

tesior

I jak, grasz? Czy nie grasz? ;) Ale teraz będziesz na celowniku, bój się :D
Semper fidelis.

Face+Master

Git , działa. NIe mam się czego bać(wuhacze to SHIIIT) no chyba że bana za przypadkowe przykampienie :D a że Drewnov nagrał tam jakieś demko z domniemanym super wh a potem ogarnął się że mógłby  to być jednak skan to wyszło jak wyszło :D Także tego, temat do ________________ZAMKNIĘCIA________________

`iw3mp.exe®

Każdy wie jak skany na Vacant wyglądają. Ale nie bój nic wh idzie wyłapać. Drewnov mógł cię i słusznie zbanować ale z braku dema masz UB. Proszę ladnie podziękować i się pilnować. Temat zostaje bo byc moze się przyda ;)