MADARA

Zaczęty przez madara, Październik 26, 2017, 19:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

LittlePip

Cytat: =Maciej= PL w Październik 27, 2017, 18:06
Jak dla mnie też hax, są co najmniej 3 akcje, gdzie wystąpił nienaturalny ruch myszki, co bardzo dobrze widać w ostatniej :)
PS.Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale ban jest za wspomaganie celowania, nie za WH. Osobiście uważam, że tego drugiego nie masz... co nie zmienia faktu, że jesteś cheaterem :)

Po głębszych przemyśleniach i analizie demek stwierdzam jednak, że dowodów jest niewystarczająco, ponadto wyjaśnienia oskarżonego wydają się mieć nieco sensu. Także zwracam honor i jestem za ub.

madara

Cytat: =Maciej= PL w Październik 28, 2017, 17:05
Cytat: =Maciej= PL w Październik 27, 2017, 18:06
Jak dla mnie też hax, są co najmniej 3 akcje, gdzie wystąpił nienaturalny ruch myszki, co bardzo dobrze widać w ostatniej :)
PS.Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale ban jest za wspomaganie celowania, nie za WH. Osobiście uważam, że tego drugiego nie masz... co nie zmienia faktu, że jesteś cheaterem :)

Po głębszych przemyśleniach i analizie demek stwierdzam jednak, że dowodów jest niewystarczająco, ponadto wyjaśnienia oskarżonego wydają się mieć nieco sensu. Także zwracam honor i jestem za ub.
Dzięki ;)

`iw3mp.exe®

I got my eye on You  8)

madara

To jak administracjo? Analizujcie, bo dalej jestem pod znakiem zapytania. Zapraszam oczywiście resztę osób to oglądania i czytania, będę dalej udowadniać to, że jestem czysty  8)

PZ#VasT

Niestety ja też w Krakowie i nie mam jak obejrzeć tego demka.. Na 1 listopada wracam do obejrzę obowiązkowo ;)

ZgONEK

Temat się nieco przeciąga dlatego proponuję takie rozwiązanie, unbana dostaniesz, jednak osobiście nie zmieniam jeszcze postawy w tej sprawię i będę Ci się przyglądać, ponadto proszę pozostałą część zaangażowanych w sprawę, aby w miarę możliwości przyjrzeć się przyszłym wizytą Madary na serwerze, mam tylko nadzieje że nikt nie popadnie w paranoje i nie będzie go stalkować przez cały czas, bo jak ma coś do ukrycia to prędzej czy później to wyjdzie, a jeżeli nie, to nie ma co uprzykrzać gry uczciwemu graczowi. Na koniec mogę dodać że przepraszam i do zobaczenia na serwerze.

madara

Dzieki za unbana i mam nadzieje, ze nie bede zmuszony pisac w przyszlosci drugi raz odwolania  8)

PZ#VasT

Obejrzałem demko. Jak dla mnie również czysty , także dobra decyzja Zgon ;)