Makalele

Zaczęty przez makalele, Listopad 23, 2015, 17:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

makalele

MakaleleJebaka
Zostałem zbanowany za haxa. Odwołuje się, proszę o demko do wglądu.
Zbanowany przez: Zg0nek

ZgONEK

http://przeklej.org/file/NX4VAY/makalele.dm.1 Na serwerze przekonała mnie końcówka rundy na City, kilka ostatnich fragów, sporo osób uczepiło się go że ma haxy, no i na koniec wyglądało jak by się wkurwił i faktycznie owe odpalił. Demo długie więc proponuję przewinąć do city i pilniej obserwować po tym jak napisał "dajcie pograć" czy coś w ten deseń.

makalele

Z demka nic nie wynika. Moja gra niczym nie różni się od Twojej (może troche mniej kampie). Chciałbym abyście wzięli pod uwagę fakt, że w większości 'kontrowersyjnych' fragów posiadałem UAV. Proszę o jak najszybsze odbanowanie i o mniej błędów adminów. Pozdrawiam

spectrum

jak dla mnie to nie jest pewne żeby coś miał...

Silon

Jestem za odbanowaniem  8)

ZgONEK

No nic, oglądałem to kilka razy, nadal mi się nie podoba kilka akcja, ale podczas oglądania na żywo wyglądały "bardziej podejrzanie", tak więc przepraszam za popełniony błąd w ocenie, i dałem już unbana, jeszcze raz soreczka za problemy, zapraszamy na serwer.

makalele

Dziękuje. Pozdrawiam

Drewnov

Czy bład...nie powiedziałbym :) byłem żywym organizmem, który dostawal dedy od makalele.....

makalele

Ale wszyscy dobrze wiedzą Drewnov, że jest to spowodowane niczym innym jak tym, że masz jechane ;) Protonet zawsze był moim serwerem numer 1 i nigdy nie przyszłoby mi nawet do głowy żeby wbijać tam z haxem :) Ban jest dalej, proszę o jak najszybsze naprawienie tego problemu.

Drewnov

Chlopie jak piszesz do mnie to pisz po polsku. To tak na przyszlosc.

Tendo

jak dla mnie najciekawszy na tym demku jest czat :D
I am nimble as I'm quick and how you die is my next trick

Drewnov

Zobacz czy jeszcze dziala ban

makalele

Drewnov