Ktore mapki usuwamy z rotacji (mozliwosc wyboru dwoch map)?

Zaczęty przez Drewnov, Grudzień 13, 2015, 19:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Drewnov

Dwie mapy z największą ilością glosow odpadają ;) do 30 glosow

PZ#VasT

Poszło ;)
Rozumiem , że za te 2 odrzucone mapki wprowadzacie 2 niestandardowe + crash_snow ? :D

Drewnov

za te 2 odrzucone będa 2 standardowe z ankiety nizej. Mapy niestandardowe beda dodatkowo + crash snow. Co do crasha w wersji zimowej mysle ze do trzech kroli wystarczy. Co Wy na to?

`iw3mp.exe®

spectrum

KaNa

Od miasta do miasta po zwycięstwo i basta

Drewnov

ZgONEK

Jedną małą mapkę warto zostawić, od rana killhouse z 2osobami na serwie, bardziej przyciągnie ludzi niż np coś znacznie większego z tą samą ilością graczy, proponuję wywalić shipment i showdown.

spectrum

chinatown glosujcie, lipna mapa że szok chyba że drewnow daj carentan z coda2 zamiast chinatown ;p

Drewnov

tylko traf z rotacja zby rano byl killhouse. Musiały by być dwie rotacje...ranna i popoludniowa

PZ#VasT

Cytat: ZgONEK w Grudzień 14, 2015, 19:07
Jedną małą mapkę warto zostawić, od rana killhouse z 2osobami na serwie, bardziej przyciągnie ludzi niż np coś znacznie większego z tą samą ilością graczy, proponuję wywalić shipment i showdown.

Toteż tak głosowałem , ale reszta ma inne zdanie :< Ale cóż zrobić trzeba uszanować zdanie większości :D

Drewnow , mi pasuje taki układ ;) ( z tymi crashami i mapami )

Drewnov

A mnie wsio ryba co za mapy będą. Serwer jest dla ludu i niech lud wybierze na czym lubi grać. Po to są ankiety żeby wiekszosc zadecydowala co chce widzieć na serwie.

Drewnov

Głosować juz nie wiele zostało.....A pozniej zajmiemy sie niestandardowymi mapami :D

Tendo

zaglosowalem na shipment i chinatowna ale tak sie zastanawiam... mozna dwa glosy na chinatown? :D
I am nimble as I'm quick and how you die is my next trick