ban za nic i burdel na serwie

Zaczęty przez PEETER, Marzec 08, 2016, 17:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PEETER

Dzisiaj, godzina 17:17 dostaje bana, nie wiem od kogo, ale pewnie zaraz sie dowiem. Zadnego powodu nikt nie mial, jedynie jakis przyjebany admin, bez mozgu musial mi go wlepic, tak na chwile dla zabawy, dla beki. Bo to przeciez doprawdy bardzo smieszne i zabawne. Zaznacze tez, ze to nie pierwsza taka zabawa, i tutaj wymienie nick. Otoz, wczesniej temat olalem i tego tutaj nie opisywalem, ale w banowanie mnie, na pare minut pobawil sie sasha. Niektorzy robia z tego serwera smietnik, tyle co mam do napisania.

EDIT: Ban nadal jest i nikt go nie cofnal, czekam na podanie powodu.

KaNa

Od miasta do miasta po zwycięstwo i basta

PEETER

to moze napisz idioto za co zbanowales i dlaczego zbanowales mi drugiego keya?

KaNa

1 za wh
2 zmiana keya
3 kultury trochę
4 odwołujesz się od bana a nie zmieniasz key

PEETER

1 za wh 
2 zmiana keya
3 kultury trochę
4 odwołujesz się od bana a nie zmieniasz key

1 nie mam wh, i wrzuc demo
2 co w zwiazku z tym?
3 sam sie kultury naucz zlobie
4 jak widac

KaNa

dobra nie gotuj sie powoli bo to nie jednoo demko mam panie kochany xD

PG.Tomek

Cytat: PEETER w Marzec 08, 2016, 17:05
2 co w zwiazku z tym?

nie bede się wpieprzał między wódke a zakąske, ale od dawien dawna, za górami za lasami, wszyscy we wsi wiedzą, że jeśli wbije się na innym keyu (a często jesszce z pyskówką) gdy ma się jeden, wcześniejszy key zbanowany (nawet za gówno) to niestety jest perm.
Czekamy aż się sprawa wyjaśni / ban minie itp wtedy wbijamy,. Bo to jest ten dział, a nie że na kolejnym keyu się wchodzi.
Tyle ode mnie,
Kana ogarnie dema, wrzuci , ŁADNIE opisze i będzie gicio.
pzdr

KaNa

wiec tak  peeter ja miałem gdzieś w sumie na ta twoja gre ale od pewnego czasu mnie coś przykuło mianowicie twoje dziwne zwroty w grze biegniesz se biegniesz odwracasz sie i jeb frag zabity nawet jeśli masz uav to nie jest możliwe żebyś tak celnie trafiał w typa na jednym z demek z mojej osoby biegnę z mp5 z TŁUMIKIEM ZAKŁÓCENIEM UAV  ORAZ MARTWA CISZA A TU JEB LEZE UJ wie jak ale co tam jedziemy dalej na districcie na mapie na której się przekonałem ze jesteś odpalony po wielu dniach obserwacji i dyskusji z innymi adminami. ponieważ akcje w jakich zabijałeś sashe były niemożliwe bo ma martwa cisze i zaklucenia hmm i jeszcze akcja z dniem kobiet nie wierze w to ze ją\jego widziałeś czy tam słyszałeś ale to ja mogę się mylić demka załączam i proszę o wypowiedzenie reszty adminów i wiem ze co niektórzy tez maja nagrane twoje zajefajne akcje morze sie z nami podziela pozdrawiam

https://www.sendspace.com/file/9q35kr

Ellis

PEETER gra tutaj już jakiś czas i może pojawiały się jakieś spekulacje dot. jego uczciwej gry, zero konkretów i tym bardziej zero demek, więc powinieneś najpierw wrzucić je na forum, a nie banować "z góry".
Tak samo sytuacja wcześniejsza z tym banem dla "zabawy".. To idealny sposób na utrzymanie stałych graczy na serwerze, jak dalej będzie taki syf to nikt wam nie będzie grał GZ
I believe in yesterday

spectrum

jak dla mnie to nie jest wh, niech reszta się wypowie... daje czadu równo ale nie wierze że tak się potrafi kryć :)

KaNa

nie chce mi sie el tłumaczyć jeżeli siedzę z 9 innymi adminami na ts i uwazmy ze ma haxa to ban leci proste a demko masz w linku

Sasha

Ale nikt nie jest w stanie ogarnąć tego że jak gra większość administracji to jest spokojniutki i nie szaleje ale jak już paru adminów wyjdzie co mu zwróciło uwagę że gra na czitach zaczyna się dziać. Jak dla mnie czit 2 tyg to i tak niedługi czas wiec pzd :) A za zmianę KEYA to tak ja napisał PG.Tomek i tyle w temacie :D

Farien

Przecież to od razu widać czy ktoś ma wh czy nie. Nie da idealnie się tego ukrywać. PEETER byś się raz przyznał, że używałeś, okazał skruchę, obiecał, że nigdy nie użyjesz więcej (i tak postąpił) to byłaby inna rozmowa, ale jak cwaniakujesz to wychodzi jak widzisz lipa z banami. Akcje nie do ogarnięcia i nie chodzi tu o te co dał Kana. Sam gram w CODa od początku i takich rzeczy nie widziałem. Bez odbioru.

PEETER

Akcja na beklocie, sorry kana, ale juz mam taki nawyk. Praktycznie zawsze, jak jest jakies WEJSCIE/WYJSCIE (spelcjanie wielkimi literami, zebyscie nie czepili sie mojego nastepnego zdania), to w momencie gdy skacze, spodziewam sie, ze przed nim ktos moze byc. Zabilem cie migiem, taki mialem czas reakcji, nic na niego nie poradze. Zwroc tez uwage, na sytuacje, po tym moim killu, lece sobie wylaze, zza rogu, kompletnie nie patrzac w twoja strone, bo nie mialem cie na radarze, co za tym idzie, nawet nie spodziewalem sie, ze tam bedziesz. Latwo mnie sprzatnales. District, wielokrotnie jestem zaskakiwany przez staska, mam gdzies czy to sasha czy inny, tego nie napiszesz, bo przeciez ja sie "ukrwywam". Biegne po schodach wyskakuje, nie zauwazam qby, ktory czai sie przytulony przy sciane. Wielokrotnie bylem zaskakiwany, do tego akcja z romem, zobacz jak skanuje.. naprawde jakbym mial wuchacza, albo innego ajmbota, szukam go przez ten mur i dopiero wykorzystujac caly magazynek, trafiam go. Co do akcji, z "dnemkobiet", zauwaz gdzie mnie wczesniej, to dzienkobiet zabilo, a potem, juz po moim odrodzeniu, racz zwolnic tempo na tym swoim cod4playerze i zobaczysz, ze mi chyba mrygnelo, zanim sie polozylo, za barykada. Mniejsza o wiekszosc, mialem odruch tak strzelac, bo albo cos zauwazylem, albo rozkminilem, ze tam, moze byc. Wiec raz strzelilem, a ze akurat trafilem i "napoczalem", to strzelalem, do oporu. Sasha, tej twojej teorii, w ogole komentowal nie bede, bo nawet szkoda, czytac te bzdury. Co do 9 adminow, to sorry, ale sie myla. Co do ciebie farien, tez pieprzysz jakies glupoty. Tez gram od poczatku, wiele godzin przegralem na promodzie (NIE NA PUBACH, A NA PRYWANTYCH SERWERACH). Potem meczylem puby, pierw normala tdm, badz promoda, gdzie lepiej wyszlifowalem skany, a potem przeszedlem, na hc. To co teraz gram, to nie jest wszystko, wiec wspolczuje ci takiej, a nie innej oceny sytuacji mojej osoby. Do niczego przyznawac sie nie musze, bo zawsze gralem i gral bede uczciwie, wiec ta twoja gadka tez jest daremna. Madry obejrzy demka i stwierdzi, "niezle gra", a drugi bedzie szukal dziury w calym, jak dostanie pare razy z rzedu, po dupie na serwie. I tak sie utworzyla grupa, "adminow", ktora stworzyla nagonke na moja osobe, uparla sie, ze mnie zbanuje i w tym temacie, bedzie kazde moje zdanie "przekrzykiwać". Piszecie bzdury, a te wasze teorie spiskowe, sa o dupe podetrzec. Jedna madra osoba napisala mi, ze jezeli grasz czysto, to bana nie dostaniesz, a wychodzi na to, ze guzik prawda. Wracajac do tych 9 adminow, rzekomo mowiacych, ze mam jakies wspomagacze.. szkoda mi was, bo niczym, naprawde NICZYM, nie roznicie sie od tych zjebow z SLa.

KaNa

ah ja  to za to twoje słownictwo ja nie bede za ub