HC PROBLEM

Zaczęty przez aimbot.exe, Listopad 06, 2016, 11:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aimbot.exe

Siemka, mam owy problem w dołączeniu na Wasz server COD4 HC.
Mianowicie, gdy wejdę, niekoniecznie zdążę wybrać klasę i.. mnie wywala.
"Server odłączony..." i tym podobne.
Nieraz wchodziło normalnie i zdążyłem zauważyć na dole w lewym roku, że inni gracze mają tak samo, że ich wywala.
Czym to jest spowodowane? Chciałbym pograć na polskim serverze HC,a ten jest jedyny jaki znalazłem i najwyraźniej  najlepszy,tylko ten błąd... :)

LittlePip

Jestem na 99% pewny, że masz nieoryginalny klucz, który ktoś inny używał i dostał na nim bana.

aimbot.exe

To prawda - mam nieoryginalny klucz.
Ale tutaj po dołączeniu na server wyskakuje mi, że "server odłączony", a na inne jak próbowałem wejść, to "you are permanent banned from this server" - czy jakoś tak.

ps jak wspomniałem, grywałem już na tym serverze normalnie, klucze zmieniałem.

xAZOTx

Jest jedno wytłumaczenie - używasz klucza, który był u nas zbanowany, znajdź sobie inny klucz i powinno być w porządku, oby tylko nie był zabnowany, a jeśli chcesz mieć spokój dożywotnio to kup sobie własny klucz, koszt na allegro rzędu 10 - 15 zł.
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

PZ#VasT

Cytat: xAZOTx w Listopad 06, 2016, 12:12
Jest jedno wytłumaczenie - używasz klucza, który był u nas zbanowany, znajdź sobie inny klucz i powinno być w porządku, oby tylko nie był zabnowany, a jeśli chcesz mieć spokój dożywotnio to kup sobie własny klucz, koszt na allegro rzędu 10 - 15 zł.

Potwierdzam i zamykam !  8)