Panusz

Zaczęty przez zenek967, Grudzień 08, 2016, 00:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PEETER

alex, skoro napisales posta, w tym temacie, to i ja napisze: skoncz pierdolic glupoty na czacie i zachowywac sie jak jakies znudzone zyciem dziecko.

ScYz0rYk

Ja powiem krótko Koledzy. Jak dla mnie Panusz to osoba w 100% psująca poziom serwera Protozone. Tak długo jak on będzie tu przebywał tak długo gracze będą omijać ten serwer. Po pierwsze całkowity brak kultury, który jest nie zauważalny dla większości adminów. Ja nie banuje, żeby nie było. Po drugie dla mnie gość definitywnie gra na haxach, ale nie zgłaszam tego bo widzę że chcąc nie chcąc ma tu poparcie. Niejednokrotnie z kumplami go obserwujemy i nie jestem w tym temacie żółtkiem, żeby ktoś nie myślał. Jak dla mnie na jego temat nie powinno być żadnej dyskusji. To jest ogniwo, które psuje renomę protozone. Dodam, że nawet jeśli nie mam racji co do haxów i tak nie powinien mieć dostępu do tego serwera bo działa tylko na jego nie korzyść a takich gości powinno się usuwać bezzwłocznie. Wyeliminujemy jedną zakałę a zyskamy wielu graczy, nie trzeba być matematykiem aby zauważyć korzyści. Pozdrawiam

[EPD]_MATI

Jeśli mogę, dodam też coś od siebie. Da się zauważyć, że gdy wchodzi Panusz, puszek panuszek, alex itp. itd. część graczy po prostu wychodzi... Dziś ktoś dał mu 2 tygodniowe wakacje kolo południa, ale wieczorem  już jakoś sobie poradził i tak wszedł ;)
Dla mnie jest on największym zakażeniem na serwie.

eSSa 8)
ZbigniewStonoga

zenek967

Zgadzam się, z tym że nie był bym taki pewien tych jego "haksów". Wychodzę z założenia, że jeśli ktoś gra w tą bądź inną grę kilka lat, to może z powodzeniem grać "z zamkniętymi oczami", dlatego też nie będę kwestionował jego umiejętności. A co do jego kultury osobistej, a właściwie jej braku to jest to niepodważalne, i uważam że trzeba to karać, a to że inni opuszczają serwer podczas jego obecności to też daje wiele do myślenia :)

tesior

Cytat: ScYz0rYk w Grudzień 23, 2016, 01:01
Po pierwsze całkowity brak kultury, który jest nie zauważalny dla większości adminów.
Tu się mylisz, bo każdy z adminów go zna i reaguje. Panusz działa już jak uczulenie, zaczyna szaleć to leci. Nie widać Panusza - czeka aż wyjdzie ban.

Cytat: ScYz0rYk w Grudzień 23, 2016, 01:01
Po drugie dla mnie gość definitywnie gra na haxach, ale nie zgłaszam tego bo widzę że chcąc nie chcąc ma tu poparcie. Niejednokrotnie z kumplami go obserwujemy i nie jestem w tym temacie żółtkiem, żeby ktoś nie myślał.
Wiele razy próbowałem przyłapać Panusza na haxach, ale nie udało mi się zdobyć twardych dowodów. Scyzor, widzisz - banujesz. Zwłaszcza, że jak twierdzisz się znasz i masz pewność. Nie kieruj się tym, że ktoś go lubi (choć są znikome na to szanse) czy popiera (jeszcze mniejsze :D ) tylko rób swoje. Po to tu jesteś. Demo i out.
Semper fidelis.

`iw3mp.exe®

Kiedyś był na innym nicku bodajże coś z bogiem, nie pamiętam. Był wtedy Wandal już z adminem ale bał się go zbanować i mnie pytał o zdanie. Napisał na czacie, że jak byłem na widzu to kosił niemiłosiernie ze scopem na Vacant ale jak wróciłem grać to już przestało mu tak dobrze iść. Zanim zdążyliśmy cokolwiek nagrać czy wandal go przyłapać bo był na gliczu na na strike już zostało 3ech na serwie i też wyszedłem bo nie było sensu. Ale jak zaznaczyłem brak dowodów.

Wandal

Dokładnie miał nick Info od boga i z zakłóceniami graliśmy na shipmencie na pompy i za każdym razem jak kampiłem gdzieś w kontenerze to wychaczał mnie za pierwszym razem przez blache. Dla mnie wuhacz

Drewnov

Odnosnie Panusza....za jakiekolwiek pyskowanie walic od razu  tydzien wolnego :) ogarnie sie, albo po porostu zmieni serwer

xAZOTx

Ostatnio ktoś mu dał unbana, a dostał od Ellis na 2 tyg. Ciekaw jestem kto to?
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

`iw3mp.exe®

Tak się składa, że na tyle podpadł graczom, że jak tylko się pojawi zaczynają go prowokować głupimi tekstami. On dłużny nie pozostaje bo to Panusz. To też jak odda chamskim tekstem to trochę nie w porządku dawać mu 2 tygodnie ::)
Za jego prowokacje owszem można !tb dać na kilka dni

Cytat: xAZOTx w Grudzień 25, 2016, 21:09
Ostatnio ktoś mu dał unbana, a dostał od Ellis na 2 tyg. Ciekaw jestem kto to?
Mamy sabotażystę w drużynie ???

PZ#Jeregor

Ja mu dałem bo ban był niesprawiedliwy. Zresztą w eche wszystko pisze

`iw3mp.exe®

Jak by Panusz był choć w połowie taki życzliwy jak my, było by wiele spokojniej na serwerze

psemoos

hmm 3 x warn i ban to sprawiedliwe ... elll za free nie daje, jere alex musiał cię uprosić o unban ?? chore każdy go omija szerokim łukiem a jak dostanie coś na dłużej od umorzenie ... szkoda gadać. jak dla mnie za każdy głupi bluzg ban .... dla zasady ... koleś był adminem zna zasady a sam je łamie to powinno byc z góry zamiast warn to BAN !!! czy nikt tego nie rozumie ?? ślepi czy głupi ?

PZ#Jeregor

Głupi to jesteście wy pisałem zobaczcie eche tam wszystko jest, następny mnie oskarża. W eche jest notka że dostał unbana od silona po odwołaniu na ts. Przekazuję tylko info

LittlePip

O mi się dobrze zdaje, do odwołania służy forum.