Rotacja nr 5

Zaczęty przez `iw3mp.exe®, Grudzień 25, 2016, 22:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Marlboro Red

Dzień dobry.

Mój głos otrzymał Pipeline. Raczej jako TDM.

To mój pierwszy post. Z tego miejsca chciałem się przywitać i pozdrowić szanowne gremium oraz złożyć życzenia noworoczne, dużo fragów, mało lagów.
Koniec paplania. Dziękuję i pozdrawiam.

TWOJA STRATA

Mój głos pada na ChinaTown klasyczna mapka z czasów cod2.Mapka idealna szczegolnie z racji duzej liczby graczy na serwie.Powodzenia w 2k17.Pozdrawiam! 8)

Drewnov

Chinatown klasyk z cod1, uo i 2 :)

[EPD]_MATI

Swój głos oddaje na ChinaTown, fajna, duża mapka, idealna na tą pore, bo jak ktoś juz przedemna wspomniał, dużo ludzi teraz wbija na serwa. Jest zimno, nikt nie jeździ na motorze, nie gra w piłkę itp.

Od kilku dni mamy pełny serwer i duża mapa na pewno by sie przydala  8) 8) 8)

eSSa!
ZbigniewStonoga

tesior

Jak była to marudzili, a mapka przecież dobra na tylu chłopa (i niewiasty tysz ;))
Semper fidelis.

`iw3mp.exe®

Na china był największy hejt a teraz nagle wszyscy za nią tęsknią :) Ja też ją lubię i na nią głos oddałem. Ale mógłbym oddać na każdą bo każda ma swój urok ;)

LittlePip

frekwencja lepsza niż poprzednio ;)

[EPD]_MATI

Jeregor banami straszył na serwie za nie oddanie głosu :D   8)
ZbigniewStonoga

tesior

Semper fidelis.

polishstyle

Ja również na CHina.

Co wy na rozważenie układu trybów SD-TDM-SD-TDM-TDM-SD-TDM-SD-TDM-TDM

PG.Tomek

sd tdm sd tdm (1-1-1-1...) nie przechodzi, więc taka opcja jak podałeś (tdm razy 1-2-1-2...) jest jakąś ewentualnością, ale w sumie nie wiadomo. Bo jak jest sporo luda to i admin sie znajdzie to i sd ustawi, a w ciagu dnia czasem jak mniej ludzi to w 2-5 osob SD nie chce robic, bo sie dluzy.
są ludzie i parapety

PZ#VasT

Układ trybów zostaje ! Nie mieszajcie już tylko głosujcie :D Widzę nowych ludzi i bardzo fajnie , niech forum będziesz jeszcze żywsze ;) Stali bywalcy na serwie , a na forum kont nie mieli :< W każdym bądź razie WITAMY :) Oby to nie był Wasz pierwszy i ostatni post 8)

Ps. Ludzi którzy głosowali na ChinaTown - POPIERAM ! :D

T6

PZ#Jeregor

Cytat: [EPD]_MATI w Styczeń 03, 2017, 22:10
A tam od razu banami  ::)

tesior

Cytat: PG.Jeregor w Styczeń 03, 2017, 23:11
Cytat: [EPD]_MATI w Styczeń 03, 2017, 22:10
A tam od razu banami  ::)
Hehe, wcale bym się nie zdziwił panie :D :D :D

Cytat: VasT w Styczeń 03, 2017, 22:10
Układ trybów zostaje ! Nie mieszajcie już tylko głosujcie :D Widzę nowych ludzi i bardzo fajnie , niech forum będziesz jeszcze żywsze ;) Stali bywalcy na serwie , a na forum kont nie mieli :< W każdym bądź razie WITAMY :) Oby to nie był Wasz pierwszy i ostatni post 8)

Ps. Ludzi którzy głosowali na ChinaTown - POPIERAM ! :D

Mądzre gada! Teraz tylko żałuję, że nie oddałem głosu na China tylko poleciałem statami i wcześniejszymi opiniami graczy. Dziady jedne :D
Semper fidelis.