Podanie promod "Lisu" [Przyjęty]

Zaczęty przez Lisu, Grudzień 02, 2017, 17:05

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lisu

Imię:   Marcin
Ilość czasu, którą możesz poświęcić administrowaniu:   ze względu na mój nieregularny czas pracy - różnie. Odpalam kompa zawsze jak jestem w domu.
Doświadczenie w roli admina:   Warzone/Siódemka i serwery klanowe
Ilość czasu przegranego na naszym serwerze:   od kiedy wróciłem do grania na hc mam jakies 688 connectów i rośnie
Czym chciałbyś zająć się jako administrator?   Porządkowaniem bałaganu na promodzie.
Czy jesteś zaznajomiony z regulaminem b3 i regulaminem podanym na forum?  Oczywiście, że tak.
Czy posiadasz oryginalny klucz do gry, który jest twoją własnością?   Posiadam.
Napisz coś o sobie i przekonaj nas, że to właśnie Ty nadajesz się na to stanowisko:   Zdam się na Wasze opinie.
Opisz swoje dotychczasowe działania na naszym serwerze które zasługują na wyróżnienie:   karam botów :D
"Nic tak nie cieszy jak chwila, gdy strzelają do ciebie bez rezultatu."

ZgONEK

Do piekła z tym trolem i haxem w jednym. Żytniówkę tylko łoi całymi dniami a nie że pracuje nieregularnie, po prostu jak nieco prze trzeźwieje to wchodzi i pogra. Jestem na TAK :)

LittlePip

Sasha

xAZOTx

Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

`iw3mp.exe®

PZ#Efemera

Efemera- krótko żyjący organizm żywy.
Prawa strona, nigdy nie zasypia.
Lewa strona, nigdy się nie budzi.
^^

PZ#Jeregor

Desp

Desp:)

Marlboro Red

Jeśli moje zdanie sie liczy, to jestem na TAK

PZ#BrYnDaL

Nie lubie liska chytruska ale też na tak !!  ;D

PZ#VasT

jacunio3

xAZOTx

No to skoro nie ma przeciwskazań, to wypadałoby nadać Liskowi uprawnienia. Ja niestety nie mogę, to niech ktos wyżej się tym zajmie :D
Jak to jest, że za 30 zł nie załatwisz nic, a za pół litra wszystko?

`iw3mp.exe®

Załatwione ;) Lisu daj cynk czy śmiga Full Admin na ProMod :)

@edit: Zapomniałem dodać, ze jeżeli ktoś ma jakieś aluzje odnośnie decyzji, to proszę się nie krępować i pisać w tym wątku :)

@edit2: Odblokowany został także dostęp do działu administracji 4um.