Chauk odwołania

Zaczęty przez Chauk, Wrzesień 16, 2018, 15:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Chauk

Witam prosiłbym o unbana nick : ChAuK
Ci co grają to wiedzą że byłem częstym graczem i dosyć dobrym niektórzy uważają że lecę na haxie ale nie raz administracja mnie obserowowała i nigdy nie mieli zarzutów

Klex

Chauk

Cytat: Klex w Wrzesień 16, 2018, 19:07
Aż do teraz.
Widzę że wyczerpująca odpowiedź  :)

LittlePip

Jeśli dema nie ma, to unban ;)

Klex

Nie ma dema i uważam że skoro widzę ewidentnie że gość jedzie na czitach to nie czekam na kolejną akcje ...
Podczas tej rozgrywki ogladałem kill camy jak zabijasz mnie i Loba...
Fart+skill ? 
Człowieku piszesz że leżałem gdzieś na respie ... i tam jest dziura ...tyle że ja nie leżałem za nią a obok ... a Ty wskoczyłeś na śmietnik i bez zbędnego celowania (na pewniaka jeden strzał w mur ) zastrzeliłeś mnie przez murek ... nikt normalny się tam nie kładzie ... i nikt grający normalnie nie skanuje tego miejsca ...

Tomek.

Chauk bez wątpienia coś tam potrafi ugrać :D i choć również podejrzewałem go o jakieś wspomagacze to po obserwacji stwierdziłem że raczej jest czysty.
Wydaje mi się że za bardzo nie ma o czym dyskutować - brak dowodu ;)

Klex

Dowód jest taki że gdyby wystawał mi chociaż kawałek buta to gwarantuje że na 100% nie dostał by bana.
Ale każdy oszust w końcu popełnia błąd !
Był ewidentnie odpalony.

Klex

A i żeby nie być goło słowny ... w dniu kiedy on dostaje unbana to ja składam rezygnacje z adminowania tutaj.
Wiem że kurczy sie nasza społeczność ale przez takich panów jak Chauk będzie jeszcze biedniej ... bo nikt nie chce grać z oszustami.
I gdybym nie był na pewny na 100% to bym odpuścił.

Tendo

nie zebym bym szczegolnie zainteresowany dyskusja ale wlasnie jestes goloslowny :D
juz nie mowiac o mocy wygloszonej grozby w swietle aktualnego stanu rzeczy :D :D
I am nimble as I'm quick and how you die is my next trick

Klex

Odniósł bym się do tego postu ale nie za bardzo go zrozumiałem...

Chauk

Klex jeśli miałbym lecieć na haxie to już bym dawno nie grał w cod'a wracam do tej gierki z sentymentu więc granie na haxie nie miałoby sensu bo nie miałbym z tego żadnego fun'u  :)

Klex

Fanu może nie ale za to jakie staty / ratio !
Jestem daleki od dawania banów.
Tutaj dałem aż dwa ( Ty jesteś drugi ).
I daje je tylko wtedy gdy jestem w 100 % pewny.
Gdybym miał chociaż  1% niepewności to bym się wstrzymał.

Sasha

UB nie bedzie z tego względu za zmiane keya a druga sprawa Brak kultury na ts

Chauk

Jaką zmiane keya ;? I jaki ts jak ja u was na tsie nie byłem nawet?

Chauk

Cytat: Klex w Wrzesień 17, 2018, 18:06
Fanu może nie ale za to jakie staty / ratio !
Jestem daleki od dawania banów.
Tutaj dałem aż dwa ( Ty jesteś drugi ).
I daje je tylko wtedy gdy jestem w 100 % pewny.
Gdybym miał chociaż  1% niepewności to bym się wstrzymał.
Ta bo staty i ratio takie ważne że są całym moim życiem i po 9 latach grania w tą gierkę liczą się dla mnie tylko staty. Ja głównie wchodzę żeby z kimś popisać i mam nadzieję że spotkam kogoś za czasów kiedy grałem na 1.6 a nie jakie mam ratio ...